Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی محمدپناه، رئیس سازمان نظام مهندسی زلزله کرمانشاه در گفتگو با برنامه «نیم نگاه» شبکه رادیویی سلامت در خصوص ضرورت حضور سازمان نظام مهندسی در جریان ساخت و ساز ساختمان‌ها اظهار کرد: در ساخت یک ساختمان عوامل متعددی دخیل است و  ما در کنار نظام مهندسی، باید بقیه عوامل را نیز بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به زلزله بم در سال‌های گذشته ادامه داد: درسی از زلزله بم نگرفتیم. ما می‌توانستیم با جبران اشتباه‌های گذشته از اتفاقاتی که در کرمانشاه افتاد، پیشگیری کنیم.   رئیس سازمان نظام مهندسی زلزله کرمانشاه با بیان اینکه متاسفانه قانون نظام مهندسی به طور کلی و کامل اجرا نمی‌شود، تصریح کرد: طبق قانون نظام مهندسی، همه مراحل ساخت و ساز باید توسط افراد با صلاحیت انجام شود؛ اما متاسفانه در زمینه اجرا خیلی از ساختمان‌ها بدون ناظر با صلاحیت ساخته می‌شود.   وی تاکید کرد: در فرآیند ساخت و ساز، تنها نظام مهندسی دخالت ندارد بلکه شهرداری‌ها هم هستند. شهرداری‌ها نباید به افرادی که صلاحیت ندارند، پروانه بدهند.    به گفته وی؛  اگر قانون نظام مهندسی را به طور تمام و کمال رعایت کنیم، خیلی از این اتفاقات تلخ در آینده رخ نخواهد داد.   ساخت و سازها، بدون نظارت انجام می‌گیرند محمد پناه، با بیان اینکه طراحی و نظارت و اجرا باید زیر نظر افراد با صلاحیت باشد، گفت: متاسفانه در بسیاری از موارد از ظرفیت‌های فنی در زمینه اجرا استفاده نمی‌شود. ما هنوز در شهرهایمان ریز پهنه بندی نداریم و هنوز خیلی از آزمایش‌های ژئوتکنیک، الزامی نیست.   وی با بیان اینکه وظیفه مهندس ناظر، تطبیق ساختمان اجرا شده با نقشه‌های مصوب است، گفت: خیلی از مواقع، مهندسان ما اجرای نقشه‌های غیرمصوب را گزارش می‌دهند.   رئیس سازمان نظام مهندسی زلزله کرمانشاه ادامه داد: اگر سازه‌های فلزی و بتنی با اصول کامل فنی و رعایت آیین نامه‌هایی که وجود دارند، ساخته شوند، حتما می‌توانند مقاومت داشته باشند؛ ولی واقعیت این است که در هر منطقه‌ای ممکن است استفاده از سازه‌ای بهینه‌تر باشد. برای مثال در منطقه سرپل ذهاب به دلیل گرمی هوا از بتن نمی‌توانیم زیاد استفاده کنیم ، حتی کیفیت مصالح سنگی در همه مناطق فرق دارند و ممکن است کیفیت خوب در دسترس نباشد.   وی تصریح کرد: باید آزمایش بتنی و یا فلزی در طول ساخت اجباری باشد، همچنین تمام کارگر‌هایی که در ساختمان‌ها کار می‌کنند، طبق قانون باید از طرف سازمان فنی و حرفه ای، کارت مهارت داشته باشند.    رئیس سازمان نظام مهندسی زلزله کرمانشاه، در خاتمه سازمان نظام مهندسی را چرخه کوچکی از ساخت و ساز دانست و گفت: پرسش‌هایی در این باره مطرح است که آیا بخشی در شهرداری وجود دارد که به آنجا گزارش دهیم و بگوییم فلان کارگاه، کار با کیفیت مناسب ارائه می‌کند یا خیر، آیا واقعا گزارش‌هایی که می‌دهیم از طرف شهرداری به آن توجه و اگر گزارش تخلف بود باعث تعطیلی کارگاه‌ها می‌شود. باید اذعان کرد که  سازمان نظام مهندسی قدرت اجرایی در این خصوص ندارد.   انتهای پیام/    

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود

فاطمه محمدبیگی، افزود: متأسفانه کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده است و منجر به استهلاک، خستگی کادر مامایی شده است و همین مسئله عاملی بر کاهش کیفیت کار ماماها در کشور است.

محمدبیگی با اشاره به کاهش جمعیت ایران در سال‌های آینده، افزود: ایران تنها کشور دارنده جایزه کاهش جمعیت در جهان است، در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده، یعنی به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ متأسفانه به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، اظهار داشت: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، چرا باید میزان جذب و استخدام ماما با وجود نیاز کشور کم باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • تغییرکاربری ۳۰۰۰ مترمربع از «پارک لاله»، قانونی است؟/ واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز در بوستان لاله
  • اجرا نشدن کامل طرح مسکن ملی و جوانی جمعیت در سبزوار
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست