Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- استاندار کرمانشاه از روند اجراي فعاليت هاي سازمان نظام مهندسي در مناطق زلزله زده استان گلايه کرد و گفت: اين سازمان در روند نقشه کشي واحدهاي تخريب شده اين مناطق کند عمل مي کند.

به گزارش خبرنگار ايرنا؛ هوشنگ بازوند چهارشنبه شب در جلسه ستاد بازسازي مناطق زلزله زده استان در سرسراي اجتماعات تدبير استانداري به مديران سازمان نظام مهندسي استان هشدار داد که اگر نقشه برداري را به کندي انجام دهند، آنها را از روند بازسازي مناطق زلزله زده خارج خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تاکيد کرد: در روزهاي آينده روند اجرايي کار نظام مهندسي کرمانشاه بررسي مي شود و در صورتي که نظام مهندسي استان قادر به انجام ‌کار نباشد يا مشاور گرفته و يا از نظام مهندسي ديگر استان ها استفاده خواهد شد.
استاندار کرمانشاه در بخش ديگري از سخنان خود بر لزوم ‌تخليه نخاله هاي ساختماني در مناطق شهري تاکيد کرد و گفت: بايد نخاله هاي ساختماني در منطقه اي خارج از محيط شهري دفن شود.
بازوند افزود: بنياد مسکن بايد مکاني را براي تخليه نخاله هاي شهري شناسايي و آنها را به خارج از شهر انتقال دهد.
وي تصريح کرد: تخليه نخاله هاي شهري بايد بر اساس استانداردهاي دانشگاه علوم پزشکي باشد و در صورتي که کم کاري در اين قسمت انجام شود بنياد مسکن بايد پاسخگو باشد.
استاندار کرمانشاه همچنين به ساخت و ساز امکان بهداشتي در مناطق زلزله اشاره کرد و گفت: ابهاماتي در پروژهاي دانشگاه علوم پزشکي وجود دارد که بايد با برگزاري جلساتي کارشناسي به آن رسيدگي شود.
بازوند با اشاره به اينکه عده اي در مناطق زلزله زده تنها با هدف دريافت اقلام کمکي، چادر برپا کرده و در منازل خود ساکن هستند، گفت: روند توزيع سبدهاي کالا در ايام نوروز باز بيني مي شود تا اشخاص تنها به بهانه دريافت اين اقلام چادرها را برپا نگه ندارند.
وي همچنين به ساخت منزل براي مستاجران نيز اشاره کرد و گفت: پول ساخت و ساز براي مستاجران را در هيات دولت تصويب و دريافت کرده ايم.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: بر اساس اين مصوبه در مناطق روستايي به مستاجران 30 ميليون تومان و در مناطق شهري 40 ميليون تومان تسهيلات پرداخت خواهيم کرد.
بازوند توضيح داد: مستاجراني که خودشان زمين دارند مي توانند به بنياد مسکن مراجعه و اقدامات لازم را انجام دهند اما مستاجران فاقد زمين نيز مي توانند به فرمانداري ها مراجعه کنند تا براي زمين هاي مورد نياز آنها با کمک راه و شهرسازي چاره انديشي شود.
وي همچنين به بازسازي روحي رواني مردم زلزله زده نيز اشاره کرد و گفت: نبايد تنها بر بازسازي در حوزه زير ساخت ها و سخت افزاري بپردازيم بلکه ترميم روحي رواني مردم آسيب ديده را نيز بايد در نظر داشته باشيم.
وي اعلام کرد: اقدامات روحي رواني به منظور بازسازي مناطق زلزله زده از اين پس با محوريت معاونت سياسي امنيتي استانداري کرمانشاه پيگيري مي شود.
زمين لرزه 7.3 ريشتري 21 آبان در 11 کيلومتري بخش ازگله و 32 کيلومتري شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
اين زلزله به 10 شهرستان و يک هزار و 930 روستاي استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزيابي بنياد مسکن انقلاب اسلامي بيش از 100 هزار واحد مسکوني شهري و روستايي آسيب کلي و جزئي ديده اند.
7445/3033
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است

فرماندار شهرستان هرسین بر تهیه نقشه مناطق دارای سابقه آتش‌سوزی به منظور پیش‌بینی راهبردهای پیشگیرانه و بعنوان‌ یک پدافند غیر عامل تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، ابوطالب ایتوندی امروز _ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ در اولین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران اظهار کرد: امیدوارم امسال نیز مانند سال گذشته در میزان تصادفات شاهد کاهش آمارها باشیم.

وی افزود: تهیه نقشه مناطق دارای سابقه آتش سوزی به منظور پیش بینی راهبردهای پیشگیرانه و به عنوان یک پدافند غیر عامل ضروری است، و با اجرای این روند می‌توان با راهبردهای پیشگیرانه، تجهیز دهیاری‌های منطقه به امکانات اطفا حریق، اطلاع رسانی و هشدارهای به موقع به کشاورزان، عشایر و روستاییان آنان را از خطرات احتمالی آگاه کرد.

فرماندار هرسین خواستار استاندارد سازی و بروز نمایی آموزش‌های اطفا حریق برای روستاییان و استفاده از ظرفیت گروه‌های روستا دار محیط زیست برای مهار آتش سوزی شد.

وی تصریح کرد: نوسازی کلیه علائم، تابلوها، ایجاد شیارهای لرزاننده در مسیرهای پیش بینی شده، ایجاد و توسعه روشنایی معابر شهری و روستایی و همچنین محورهای مواصلاتی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

ایتوندی همچنین از ادارات متولی خواست با آموزش عمومی و فرهنگ سازی مؤثر از وقوع آتش سوزی در مراتع و اراضی کشاورزی پیشگیرانه نمایند، و افزود: آمادگی دستگاه‌های خدماتی و هشدار به دهیاری‌ها با توجه هشدارهای اخیر هواشناسی، مسیل‌ های پر خطر شهرهای هرسین، بیستون و روستاهای بخش‌های مرکزی و بیستون شناسایی و توسط ادارات مربوطه به صورت روزانه مورد بازدید و رصد قرار می‌گیرند.

کد خبر 750222

دیگر خبرها

  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • افزوده شدن ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان