Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مرتضی عزیزی عضو هیات مدیره نظام مهندسی معادن استان کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس ماده ۲۴ قانون معادن یکی از دستگاه‌های اصلی که برای فعالیت‌های معدنی و صدور مجوز اکتشاف از آن استعلام به عمل می‌آید اداره کل میراث فرهنگی است، گفت : در مناطقی که از نظر میراث فرهنگی ثبت جهانی شده باشند، تا شعاع تعیین شده هرگونه فعالیت صنعتی و معدنی ممنوع است و خود یونسکو نیز اجازه چنین اقداماتی را در محدوده ثبت جهانی نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : این موضوع بر فعالیت‌های معدنی جدید در منطقه اورامانات از بعد اکتشاف، استخراج و... اثرگذار خواهد بود و مشکلاتی را برای سرمایه‌گذاران معدنی ایجاد می‌کند.

عضو هیات مدیره نظام مهندسی معدن کرمانشاه از مهمترین ظرفیت‌های معدنی منطقه اورامانات یاد کرد و افزود: در مناطقی از جوانرود ذخایر سیلیس را داریم که خلوص نسبتا بالایی هم دارد. در شمال پاوه نیز ذخایر منگنز وجود دارد.

او افزود: اندیس‌های فلزی نیز در برخی نقاط دیگر منطقه اورامانات شناسایی شده است.

عضو هیات مدیره نظام مهندسی معدن کرمانشاه ادامه داد: در اورامانات معادن متعددی نیز در زمینه مصالح ساختمانی وجود دارد که برای فعالیت‌های عمرانی به آن‌ها نیاز است.

عزیزی درباره اینکه فعالیت معادنی که از قبل کار می‌کردند با ثبت جهانی اورامانات چگونه خواهد بود گفت: معمولا تا زمانی که معدنی ذخیره دارد فقط یکبار استعلام از دستگاه‌های مربوطه را نیاز دارد و از همین رو بعید است برای معادنی که از قبل فعالیت داشته اند و استعلام‌های اولیه را گرفته اند، ممنوعیتی ایجاد شود .

منبع ایسنا

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن معدن و تجارت میراث فرهنگی معادن سنگ ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است

نماینده سازمان جهانی بهداشت در اراضی فلسطین اعلام کرد سوتغذیه در نوار غزه گسترش یافته است.

به گزارش ایسنا، نماینده سازمان جهانی بهداشت در اراضی فلسطین اعلام کرد: از چند ماه پیش سوءتغذیه در نوار غزه گسترش یافته است. هفت درصد کودکان غزه قبل از جنگ از سوتغذیه رنج می‌بردند و اکنون این رقم به ۱۶.۵ درصد افزایش یافته است.

طبق گزارش سما، وی افزود: ۲۵ کودک به دلیل سوءتغذیه در غزه جان خود را از دست داده‌اند و گزارشاتی وجود دارد که نشان می‌دهد وضعیت اواخر ماه مه بدتر می‌شود.

وی گفت: ما امیدواریم عملیات نظامی در رفح انجام نشود چراکه منجر به بسته شدن گذرگاه و تعطیلی فعالیت ما می‌شود. امیدواریم عدالت برای خانواده‌های قربانیان گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس اجرا شود.

وی گفت: نقش آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی(آنروا) در غزه ضروری است و بدون آن انجام فعالیت ما محال است.

همچنین آنروا اعلام کرد: در جنگ غزه ۱۰ هزار زن شهید و ۱۹ هزار نفر مجروح شده‌اند. هر روز ۳۷ کودک مادرشان را از دست می‌دهند.

دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل نیز اعلام کرد: حمله به رفح یک کشتار و ضربه به عملیات امدادرسانی در غزه خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری جهانی شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • تشدید سامانه بارشی کرمانشاه از امشب
  • آغاز فعالیت تبلیغاتی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه از امروز
  • «وعده صادق» ایران را به عنوان یک قدرت جهانی معرفی کرد
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور