Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه دستیابی به کشاورزی پُررونق در سایه بهره‌گیری از علم روز امکان‌پذیر است، گفت: با علم، می‌توان تولیدات کشاورزان را تا حد زیادی افزایش داد.

مهندس ایرج بهرامی با حضور در دفتر ایسنای کرمانشاه، از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان بزرگترین تشکل خصوصی بخش کشاورزی کشور یاد کرد و افزود: فلسفه تشکیل این سازمان نیازی بوده که در بخش کشاورزی در راستای تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن احساس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرامی اضافه کرد: نظام مهندسی به عنوان یک بازوی توانمند باعث بهبود تولیدات بخش کشاورزی خواهد شد و هدفش مهندسی کردن کشاورزی و وارد کردن فناوریهای نوین به بخش کشاورزی برای رسیدن به کشاورزی مدرن با تولید حداکثری است.

باید به سمت توسعه محیط‌های کشت کنترل شده برویم

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه کشورهای پیشرو در بخش کشاورزی استفاده از فناوریهای نوین را در اولویت قرار داده‌اند، افزود: یکی از اصلی‌ترین مشکلاتی که در حوزه کشاورزی در کشور داریم، این است که از منابع موجود حداکثر بهره‌وری را نداریم، در حالیکه در کشورهای توسعه یافته اولویتشان در تولید بهره‌وری حداکثری از منابع با در نظر گرفتن اولویت‌های زیست‌محیطی است.

بهرامی با بیان اینکه یکی از محیط‌هایی که بهره وری بالایی داشته و مورد توجه کشورهای توسعه یافته قرار گرفته توسعه محیط‌های کشت کنترل شده است، ادامه داد: با کشاورزی در محیط های کنترل شده با حداقل مصرف آب و کمترین تبخیر می توانیم تولید حداکثری داشته باشیم که این موضوع در شرایطی که میزان تبخیر آب در کشور ما سه برابر میانگین جهانی و  میزان بارندگیها هم کمتر از میانگین جهانی است، باید مورد توجه قرار بگیرد.

بهرامی اضافه کرد: میزان تولید در محیط های کنترل شده گلخانه‌ای بین هفت تا ۱۰ برابر حالت معمول بوده و این در حالیست که مصرف آب در این محیط‌های کنترل شده بین هفت تا ۱۰ برابر کمتر از فضای باز است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه  در ادامه با بیان اینکه کشاورزان ما با یافته‌های جدید حوزه کشاورزی بیگانه هستند، گفت: یکی از اهداف مهم نظام مهندسی کشاورزی برقراری ارتباط بین علم و تولید و رسیدن به بهره وری بیشتر در بخش کشاورزی است.

بهرامی سپس با بیان اینکه در هر جای دنیا که فاصله تولیدات بین کشاورزان پیشرو و معمولی زیاد باشد، یعنی از منابع خدادادی استفاده کافی نشده و باید با استفاده از تکنیکهای علمی در جهت افزایش تولیدات گام برداشته شود، تصریح کرد: بررسی‌ها نشان داده کشاورزان پیشرو همواره کسانی بوده‌اند که یا خودشان در بخش کشاورزی فارغ‌التحصیل شده‌اند و یا از تجربیات کارشناسان در امر تولید استفاده کرده‌اند.

بهرامی تاکید کرد: معمولا فاصله میانگین تولید بین کشاورزان پیشرو و معمولی بین ۵۵ تا ۶۰ درصد بوده و این یعنی کشاورزان با استفاده از تکنیک‌های علمی و حضور کارشناسان بخش کشاورزی می‌توانند تولیدات خود را تا ۶۰ درصد افزایش دهند.


برای دانش محور کردن کشاورزی راهی جز استفاده از ظرفیت دانش‌آموختگان بخش کشاورزی نداریم 

وی با بیان اینکه برای دانش محور کردن کشاورزی راهی جز استفاده از ظرفیتهای دانش‌آموختگان بخش کشاورزی نداریم، گفت: باید ضمن توانمند کردن دانش‌آموختگان بخش کشاورزی برای حضور در عرصه تولید، آنها را به سمت واحدهای تولیدی سوق دهیم.

بهرامی تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در وهله اول با در نظر گرفتن دوره‌های کار در محیط واقعی تولید، تلاش می‌کند مهارتهای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی را برای حضور در عرصه تولید بالا برده تا کارشناسان را پخته کرده و دانش و اعتماد به نفس حضور در عرصه در کنار تولیدکنندگان را به آنها بدهد و در کنار آن تولیدکنندگان را هم به این باور برساند که با حضور کارشناسان، تولیدات بخش کشاورزی آنها افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه در ادامه اشاره‌ای هم به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در بخش کشاورزی داشت و گفت: این استان ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد و با برخورداری از بارندگی خوب، یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور است که تولیدات متنوعی در بخش کشاورزی دارد.

بهرامی با اشاره به ضرورت تلاش در جهت افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی، گفت: در شرایطی که ناچار به افزایش تولیدات بخش کشاورزی برای رسیدن به خودکفایی هستیم و در عین حال دچار خشکسالی شده و محدودیت منابع آبی می باشیم، باید حتما در جهت علمی کردن کشاورزی گام برداریم.


مشکلات کرمانشاه در حوزه جذب سرمایه گذار در بخش کشاورزی استان 

وی در ادامه اشاره‌ای هم به مشکلات استان کرمانشاه در حوزه جذب سرمایه گذار در بخش کشاورزی استان داشت و گفت: در همه عرصه های کشاورزی استان کمبود سرمایه گذار داریم و این در حالیست که هم اقلیم خوبی داریم و هم زیرساخت‌های خوبی در بخش کشاورزی داشته و در کنار همه اینها نیروهای فارغ التحصیل دانشگاهی زیادی هم در استان داریم.

بهرامی با بیان اینکه باید سرمایه‌گذاران را به سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان علاقمند کنیم، تاکید کرد: اگر فقط دو گلخانه ۵۰ هکتاری از سوی سرمایه گذاران در استان ایجاد شود، زمینه‌های اشتغال مستقیم دو هزار فارغ التحصیل بخش کشاورزی در این واحدها فراهم خواهد شد.

نمی گذاریم فارغ التحصیلان کشاورزی بیکار بمانند

وی در ادامه با بیان اینکه نظام مهندسی کرمانشاه ۹۰۰۰ عضو از اساتید دانشگاه تا کارشناسان شاغل در ادارات از کارشناس گرفته تا دکترا دارد، گفت: ۱۷۰۰ نفر از این افراد شاغل در بخش‌های مختلف سازمان جهاد کشاورزی و زیرمجموعه‌های آن بوده، بیش از ۲۸۵۰ نفر در بخش های غیردولتی مشغول به کار بوده و حدود ۴۵۰۰ نفر هم در خوداظهاری‌ها خود را جویای کار معرفی کرده اند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با دعوت از فارغ التحصیلان بیکار بخش کشاورزی استان برای مراجعه به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، گفت: هر فارغ التحصیل بیکار بخش کشاورزی که به سازمان مراجعه کند را حتما توانمند کرده و در بخشهای تولیدی کشاورزی استان مشغول به کار خواهیم کرد، به شرطی که فارغ التحصیلان دنبال کارهای پشت میز نشینی نباشند.

بهرامی در ادامه با بیان اینکه منابع طبیعی، شیلات، فضای شهرداری‌ها و دیگر نهادها و ارگان‌ها برای مدیریت بهتر امور خود نیاز به حضور فارغ التحصیلان بخش کشاورزی دارند، تصریح کرد: اگر همه دستگاه های مرتبط پای کار باشند، نه تنها هیچ فارغ التحصیل کشاورزی در استان بیکار نمی ماند، بلکه تولیدات استان نیز چه از لحاظ کمی و چه لحاظ کیفی افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام


 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بیکاری فارغ التحصیلان کشاورزی بخش کشاورزی بخش کشاورزی استان استان کرمانشاه فارغ التحصیلان کردن کشاورزی فارغ التحصیل کنترل شده بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۱۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود

رئیس حوزه مهندسی شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

سعید نورین‌مقدم با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به حضورش در این نمایشگاه که به همت معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برگزار شده است، اظهار کرد: قرار است در این نمایشگاه دستاوردهای حوزه شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد در زمینه ساخت داخل به سایر متروها معرفی شود تا بتوانند از این دستاوردها که طی چند سال گذشته به دست آورده‌ایم، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد کارهای بسیار بزرگ و خوبی در زمینه ساخت داخل و مهندسی معکوس انجام شده است، افزود: امیدواریم سایر شهرها و سایر متروها نیز بتوانند از این دستاوردها استفاده کنند.

رئیس حوزه مهندسی شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد تصریح کرد: با توجه به زحماتی که دوستان در حوزه‌های مختلف کشیده‌اند، می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم در تمام حوزه‌های ساخت داخل و مهندسی معکوس فعالیت داشته‌ایم و در حال حاضر تمام قطعاتی که در گذشته از خارج کشور امین می‌شد، وارد بحث ساخت داخل و مهندسی معکوس می‌شویم و تاکنون توانسته‌ ایم بیش از ۲۰۰ قطعه را مهندسی معکوس و ساخت داخل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در کنار این موضوع تعدادی از تجهیزات موردنیاز ما، تسترها و سایر تجهیزات را مهندسی معکوس کرده یا طراحی کرده‌ ایم یا ساخته‌ایم، ادامه داد: ۳۰ تجهیز نیز در حوزه حمل‌و نقل ریلی در زمینه آن چیزی که موردنیاز بوده است، ساخته‌ ایم و در حال حاضر از آن بهره‌برداری می‌کنیم.

نورین‌مقدم با اشاره به اینکه در حوزه‌های مختلف بهره‌برداری کار کرده‌ایم، در حوزه ناوگان، تأمین توان و سایر حوزه‌های مربوط به بهره‌برداری فعالیت داشته‌ایم، تاکید کرد: دستاوردهای بسیار خوبی داشته‌ ایم و امیدواریم بتوانیم این دستاوردها را به سایر متروها ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

کد خبر 750199

دیگر خبرها

  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • میزگرد بهره وری در حمل و نقل ریلی
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید